beats by dre cheap

Shall we dance, my dear!

Otkako sam u ovom nekom luđačkom raspoloženju, spavam bolje, budim se ranije, ljepše sebi izgledam i posmatram stvari iz nekog drugog ugla. Koliko promjene radi jednog muškarca u životu! Zaista svi mi trebamo nekog da nam okrene svijet naopako.

Tako ja sad gotovo nikako da jedem. I odlučim evo za vikend, napravila sam sebi spisak namirnica i jelovnik za cijelu sedmicu, pridržavala sam se danas i fino mi. Vježbam treći dan za redom.

Zašto? zato što sam ljuta. Zašto sam ljuta? pa zaboravila sam jedan dio svih novih ljubavi - ignorisanje, igranje toplo-hladno i izluđivanje dvosmislenim porukama na osnovu kojih ne znaš je l'  te se odriče il te ne da nikome!

Dođe mi da kupim kartu onako naglo, na avion i da mu uši svežem na mašnu i kažem ono divlje odlučno -  Kome ti tu glumiš da si leden, kad se topiš ko kocika leda u čaši vode ljeti radi mene i za mnom? ljubi me! Besame mucho!

Eto tako bih mu rekla.

Ja sam vazda bila konkretna i jasna cura - sviđaš mi se, ne sviđaš, produži, hodi meni i to. Kod mene nikad ni sa jednim momkom nije bilo de da te malo peglam jer eto - it's fun to be a cat and you my mouse. Jest da sam ja i dalje Selina Kyle, Mačka, da se razumijemo, ali to mene izluđuje.

Toliko me dovodi do ludila da sam izmorena od vježbi. Danas sam vježbala uz neku aplikaciju. Zove se Aptive i tako ono tebi priča šta trebaš da radiš, i nakon sat i po vremena vježbanja nisam osjetila da imam kap vode u tijelu, a kad sam se presvlačila primjetim i da mi je veš mokar, ono tuto kompleto sam u vodi. Sva sretna i zadovoljna onako sobom, mačka gori! niđe 'vako nema, al ono me ignoriše i ništa ne piše. kmeeee!

Šalje mi slike. Mudar neki čovjek, znate ono, slika govori 1000 riječi. Al kako on tako i ja. Slikao mi noge i nove cipele jutros, ja slikala svoje none u pidžami i papučama na srca. Slikao mi snijeg, ja njemu tmurne oblake, slikao mi kafu, ja njemu čaj, slikao mi rub košulje na ramenu i usne, i ja njemu bretelu na majici dok sam se presvlačila. Šta ću, tad poslao sliku. Ne vidi se ništa, samo golo rame sa tom jednom bretelom. Odmah poruka - obuci se. Prehladit ćeš se.

Aha, tako znači.

Večeras poruka screenshot nekih vježbi, lafo u teretani, kontam se great minds think alike, duša moja draga vježba pa i ja njemu šibnem video, oko mene sve žene. Slika mi tegove, ja njemu stepere, slika mi vodu, ja njemu svoju, i opet screenshot neke vježbe, i ja njemu sliku aptivea. I onda šuti. Šutim i ja. Mudrujemo blago nama.

Sad napišem laku noć, odgovara odmah - a jesi se istuširala. Kažem - jesam. - Haj sad ljubi da spavamo. I eto tako.

Više sam pričala u jednom paragrafu o slikama što sam nabrojala, nego što smo pričali danas on i ja. Zaista ne kontam. Evo, kiptim.

A jutros me nazvao i šaputao mi čim sam otvorila oči, kontala sam - ovo će biti dobar dan, predosjećaaaaaaaaam! - malo sutra, Seve moja.

Agnes trese struja, šta da rOdim?
http://.blogger.ba
20/03/2017 23:07